Vagyonvédelem:

Érdeklődés esetén őrzésvédelmi szakemberünk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, és megtekinti a védendő objektumot. Megbízás esetén a Biztonsági Vezető gondoskodik, hogy a szerződés mellékleteit képző általános szabályzatok mellett időben elkészüljön az őrzési terv / amely az adott objektum helyi sajátosságait is figyelembe veszi az őrzés megszervezésekor/. Az őrzési terv tartalmazza azokat az információkat összhangban a szerződésben vállalt kötelezettségekkel amelyek megfelelő végrehajtásán múlik a szolgáltatás minősége.

Az őrzési terv tartalma: Az objektum alaprajza, berendezettsége, nyílászárók elhelyezkedése, ügyfélforgalom, pénztárak száma, biztonsága, pénzforgalom, riasztórendszerek elhelyezkedése, kiürítési terv, felállítási hely, mozgáskörzet, események bekövetkezésekor kötelező cselekvéssor, értesítendők és ellenőrzésre jogosultak névsora, stb.

A felállított őrök tevékenységét folyamatosan ellenőrizzük, különös figyelemmel a biztonsági követelmények betartására. A Megbízó ellenőrzéseit szívesen vesszük, észrevételeiket azonnal teljesítjük.

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

Ennek érdekében arra törekszünk hogy:

  • A gyors fejlődést követve megrendelőink igényét pontosan felmérve megbízóink számára az elérhető legjobb megoldást kínáljuk és mindig a legkorszerűbb ajánlatokat tegyük.

  • Munkatársainkat rendszeres képzésben részesítjük, munkájukat technikai eszközökkel és személyesen ellenőrizzük.

  • Személyi állományunk a feladatnak megfelelő formaruhával és technikai eszközökkel van ellátva.

Mivel minden jól működő gazdasági tevékenység a bizalomra épül, amely elsősorban személyes kapcsolatfelvétel során alakul ki, ezért kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését személyes megbeszélés céljából keressen fel bennünket.