Takarítás:
Takarító ágazatunk jól képzett, igényes munkát végző dolgozókat foglalkoztat. A szolgáltatást rendszeresen ellenőrizzük, és észrevételeinkről megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tevékenységünk során állagmegóvó és környezetkímélő technológiát használjunk, ezért igyekszünk mindig a legmodernebb a kornak megfelelő eszközökkel dolgozni.


Cégünk az alábbi elvárásoknak felel meg:

  • olyan bejelentett erkölcsi bizonyítvánnyal, a szükséges szakmai ismeretekkel rendelkező dolgozói létszám, akik munkába állás előtt elméleti, gyakorlati és munkavédelmi oktatásban részesülnek.
  • a takarítás jellegének megfelelő legmagasabb fokú technológia, amihez megbízható hátteret biztosítanak azok a beszállítok, akiknél nem csak gép-, eszköz-, és vegyszerszükséglet szerezhető be de szakmai segítséget is nyújtanak az új technológiák bevezetésében, gépek használatában.
  • A dolgozókat irányító vezetők, magas szakmai képesítésekkel OKJ, és más szakirányú vizsgákkal rendelkeznek, jó kommunikatív képességűek.
  • Feladatuk a rendszeres, rugalmas kapcsolattarás a megrendelő képviselőjével, valamint a dolgozói létszám biztosítása, irányítása, munkájuk ellenőrzése.

Árajánlat kérése esetén a megrendelővel közösen teljes körű felmérést végzünk. A szükséges létszám és munkaidő meghatározása a megrendelő igényeinek figyelembevételével történik.
Kialakított általános Műveleti tervünk, melyet a megrendelő igényeinek megfelelően alakítottunk, a "Műveleti terv" menüpontban letölthető.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődését, vagy további információra van szüksége, kérjük keressen fel minket.